Γνωρίστε τα νέα προϊόντα Royal Canin® αποκλειστικά για κουτάβια & γατάκια!

//, Σκύλος, Διατροφή, Γάτα/Γνωρίστε τα νέα προϊόντα Royal Canin® αποκλειστικά για κουτάβια & γατάκια!

Γνωρίστε τα νέα προϊόντα Royal Canin® αποκλειστικά για κουτάβια & γατάκια!

2018-04-19T16:55:23+00:00 19/04/2018|
  • Articles Royal BirthnGrowth2

Τα κουτάβια και τα γατάκια αποκτούν την δική τους εξειδικευμένη τροφή χάρη στα νέα προϊόντα της Royal Canin®. Η ανάπτυξή τους αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη περίοδο στη ζωή τους, καθώς τότε διαμορφώνεται το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Για το λόγο αυτό, η Royal Canin® δημιουργεί νέες πρωτοποριακές φόρμουλες με στόχο την πλήρη κάλυψη των διατροφικών αναγκών των κατοικιδίων.

Οι νέες τροφές περιέχουν ένα πατενταρισμένο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που περιλαμβάνει βιταμίνη Ε. Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλουν στην υποστήριξη των φυσικών αμυνών των κουταβιών και νεαρών γατών.

Νέα σειρά Size Health Nutrition για κουτάβια

Τα προϊόντα της σειράς Size Health Nutrition για κουτάβια ανανεώνονται σε όλα τα επίπεδα. Αποκτούν νέα βελτιωμένη φόρμουλα, βελτιστοποιώντας τα οφέλη στην υγεία των κατοικιδίων. Επίσης, αλλάζουν τόσο οι ονομασίες όσο και οι συσκευασίες τους.Πλέον, τα προϊόντα X-SMALL, MINI, MEDIUM & MAXI JUNIOR θα ονομάζονται:

X-SMALL, MINI, MEDIUM & MAXI PUPPY

Νέα Σειρά STARTER

Επίσης, και τα προϊόντα της σειράς STARTER αποκτούν νέα βελτιωμένη φόρμουλα και γαλάζια συσκευασία. Περιέχουν το START COMPLEX, ένα αποκλειστικό συνδυασμό διατροφικών στοιχείων που βρίσκονται στο γάλα της μητέρας, ενισχυμένο με συγκεκριμένες θρεπτικές ουσίες που συμβάλλουν στην υποστήριξη της πεπτικής υγείας και των φυσικών αμυνών του κουταβιού.

          

     

___________________________________________________________________________
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στη Royal Canin.
Δωρεάν Γραμμή Καταναλωτών: 8001174200

Πρόσφατα Άρθρα