Σκύλοι στην παραλία & άλλες απολαυστικές δραστηριότητες για το καλοκαίρι!

//, Σκύλος, Διαβίωση, Tips/Σκύλοι στην παραλία & άλλες απολαυστικές δραστηριότητες για το καλοκαίρι!

Σκύλοι στην παραλία & άλλες απολαυστικές δραστηριότητες για το καλοκαίρι!

2019-05-08T15:35:01+00:00 02/08/2017|
  • Articles Royal paralia

Καλοκαιρινές διακοπές, ήλιος, θάλασσα, βόλτες: όλοι απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές, ειδικά όταν μας συντροφεύουν οι αγαπημένοι μας σκύλοι στην παραλία και την εξοχή! Ο καλός καιρός αυξάνει τις επιλογές μας για εκδρομές γεμάτες δραστηριότητες, πάντα μαζί με τα κατοικίδιά μας. Μία ηλιόλουστη εξόρμηση με το σκύλο αποτελεί μία μοναδική εμπειρία που σίγουρα πρέπει να ζήσετε! Αν λοιπόν στις προηγούμενες διακοπές σας προτιμήσατε να τον στείλετε σε κάποιον συγγενή ή σε πανσιόν σκύλων, τότε φέτος κάντε το μεγάλο βήμα.  Έτσι θα μπορέσετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί του, αλλά και να ηρεμίσετε γνωρίζοντας ότι βρίσκεται υπό την δικιά σας φροντίδα. Η ROYAL CANIN® σας προτείνει 3 ιδέες για τις πιο απολαυστικές καλοκαιρινές δραστηριότητες.

1. Σκύλοι στην παραλία!

Οι περισσότεροι σκύλοι απολαμβάνουν τις βόλτες στην παραλία, ειδικά αν αυτές περιλαμβάνουν και μερικές δροσερές βουτιές! Επιλέξτε αμμουδιές χωρίς λουόμενους και αφήστε τους να τρέξουν ελεύθερα στην ακτή, χωρίς λουρί, ακόμα και παρέα με άλλους σκύλους. Ανταμείψτε τον τετράποδο σύντροφό σας με την εμπειρία και τη χαρά μιας βουτιάς στην παραλία! Ωστόσο, αν δεν είναι καλοί κολυμβητές, τότε φορέστε τους σωσίβιο, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την ασφάλειά τους στη θάλασσα. Αν επίσης το κατοικίδιο δεν είναι συνηθησμένο χωρίς λουρί ή με άλλους σκύλους, αφιερώστε του χρόνο και προσοχή ωσότου προσαρμοστεί.

2. Οργανωμένο κάμπινγκ στην ύπαιθρο

Αν σας αρέσουν οι περίπατοι στην εξοχή, τότε γιατί δεν παίρνετε μαζί το σκύλο σας; Το κάμπινγκ αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για να χαλαρώσετε, να εξερευνήσετε μαζί τις ομορφιές της φύσης και να έρθετε πιο κοντά. Υπάρχουν πολλά κάμπινγκ που είναι φιλικά προς το σκύλο. Κάντε πρώτα την έρευνά σας και βρείτε το κατάλληλο με βασικό κριτήριο να μπορείτε να έχετε το κατοικίδιο εντός του οπτικού σας πεδίου, κάθε στιγμή.

3. Πεζοπορία

Για τους σκύλους, δεν υπάρχει (σχεδόν) τίποτα που να αγαπούν περισσότερο από τις βόλτες. Οι σκύλοι στην παραλία ή την ύπαιθρο νιώθουν πιο χαρούμενοι από ποτέ. Πάρτε μαζί το τετράποδό σας για πεζοπορία σε περιοχές που δεν έχει εξερευνήσει ακόμα. Αφήστε τον να δοκιμάσει νέες μυρωδιές, να αφομοιώσει νέες εικόνες, καθώς και να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Στην περίπτωση που η πεζοπορία αναμένεται μακριά, βεβαιωθείτε ότι είστε καλά προετοιμασμένοι με άφθονο νερό, καθώς και το κατάλληλο διατροφικό συμπλήρωμα για την ενεργειακή του τόνωση. Επίσης, σε κάθε πεζοπορία, πρέπει να προσέχετε για άγρια ζώα ή φίδια που θα μπορούσαν να σας βλάψουν.

Οι διακοπές του καλοκαιριού αποτελούν μία καλή ευκαιρία για ποιοτικό χρόνο με όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του σκύλου σας. Είτε πρόκειται για ταξίδι κατά μήκος της ακτής είτε για κάποιο οργανωμένο κάμπινγκ, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και εμπειρίες που μπορείτε να απολαύσετε μαζί, χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε το κατοικίδιο πίσω στο σπίτι.

Πρόσφατα Άρθρα