Ανακαλύψτε τα προϊόντα BHN, SHN, FHN, FBN & FCN με έκπτωση 10%

//, Σκύλος, Διατροφή, Γάτα/Ανακαλύψτε τα προϊόντα BHN, SHN, FHN, FBN & FCN με έκπτωση 10%

Ανακαλύψτε τα προϊόντα BHN, SHN, FHN, FBN & FCN με έκπτωση 10%

2018-10-19T17:46:25+00:00 19/10/2018|
  • ekptosi 10

Η Royal Canin®, η κορυφαία εταιρεία στην υγιεινή διατροφή κατοικίδιων, σας προσφέρει επιπλέον έκπτωση 10% σε επιλεγμένα προϊόντα των σειρών Breed Health Nutrition, Size Health Nutrition, Feline Health Nutrition, Feline Breed Nutrition & Feline Care Nutrition.

Ανακαλύψτε κι εσείς τις κορυφαίες επιστημονικές τροφές της Royal Canin® που απαντούν στις ανάγκες των κατοικίδιων σκύλων και γατών ανάλογα με τη φυλή, το φύλο, την ηλικία και τις εξειδικευμένες διατροφικές τους ανάγκες.

Η νέα προωθητική ενέργεια ξεκινά την Δευτέρα 8/10/2018 και διαρκεί έως την Παρασκευή 2/11/2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Αναλυτικά οι τροφές που προσφέρονται με έκπτωση 10%

έκπτωση 10%

Επιλεγμένα προϊόντα της σειράς Breed Health Nutrition. Πρόκειται για τις κορυφαίες επιστημονικές τροφές που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες των σκύλων με βάση τη φυλή και την ηλικία τους.

έκπτωση 10%

Επιλεγμένα προϊόντα της σειράς Size Health Nutrition. Η εξειδικευμένη σειρά τροφών της Royal Canin® απαντά στις διατροφικές απαιτήσεις των σκύλων ανάλογα με το μέγεθος και την ηλικία τους.

έκπτωση 10%

Επιλεγμένα προϊόντα της σειράς Feline Health Nutrition. Πρόκειται για τη σειρά τροφών που καλύπτει στις διατροφικές απαιτήσεις των ενήλικων γατών.

έκπτωση 10%

Επιλεγμένα προϊόντα των σειρών Feline Breed Nutrition & Feline Care Nutrition. Η σειρά Feline Breed Nutrition απευθύνεται σε ιδιοκτήτες γατών από αναγνωρισμένες φυλές, ενώ η σειρά Feline Care Nutrition αποτελεί την ιδανική επιλογή για γάτες με εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες.

Αναζητήστε τις τροφές Royal Canin® με έκπτωση 10% στον κοντινότερό σας συνεργάτη μας (κτηνίατροι, petshops, e-shops) σε όλη την Ελλάδα.

Πρόσφατα Άρθρα