Η Royal Canin® επιβραβεύει τους νέους ιδιοκτήτες κατοικίδιων με το FIRST STEP

//, Ανάπτυξη, Διατροφή, Σκύλος, Διατροφή, Γάτα/Η Royal Canin® επιβραβεύει τους νέους ιδιοκτήτες κατοικίδιων με το FIRST STEP

Η Royal Canin® επιβραβεύει τους νέους ιδιοκτήτες κατοικίδιων με το FIRST STEP

2023-04-19T12:03:13+00:00 05/10/2018|
  • first step 1

Το First Step είναι το νέο πρόγραμμα της Royal Canin το οποίο έχει σαν στόχο να επιβραβεύσει αλλά και να καλωσορίζει όλους τους νέους ιδιοκτήτες κουταβιών και νεαρών γατών. Οι νέοι ιδιοκτήτες μπορούν να αποκτήσουν σημαντική έκπτωση στην αγορά τροφής των ζώων συντροφιάς τους, συμμετέχοντας στο FIRST STEP* της Royal Canin®. Πρόκειται για ένα εξελιγμένο σύστημα απόκτησης & εξαργύρωσης εκπτωτικών κουπονιών που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες κάθε νέου ιδιοκτήτη ζώων συντροφιάς, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση του θεσμού της υιοθεσίας κατοικίδιων.

Πώς λειτουργεί το FIRST STEP

Κάθε νέος ιδιοκτήτης σκύλου ή γάτας αποκτά εύκολα και γρήγορα ένα εκπτωτικό κουπόνι για την τροφή Royal Canin® που ικανοποιεί τις διατροφικές ανάγκες του κατοικίδιού του ακολουθώντας τα εξής βήματα:
1. Μπαίνει στο www.firststep.gr
2. Απαντά σε μία σειρά βασικών ερωτήσεων για την ηλικία, την φυλή και το μέγεθος του κατοικίδιού του
3. Συμπληρώνει τα στοιχεία του στη σχετική φόρμα
4. Αποκτά το κουπόνι
Το κουπόνι εξαργυρώνεται μέσα από το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Η Royal Canin® επενδύει στους δεσμούς εμπιστοσύνης

H Royal Canin έχοντας πάντα τη γάτα και το σκύλο στην πρώτη θέση και σε συνεργασία με εκτροφείς και κτηνιάτρους, δημιουργεί διατροφικές απαντήσεις με σκοπό να προάγει την υγεία και ευζωία των σκύλων και γατών.
Το σύστημα ανταμοιβής FIRST STEP προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στους νέους ιδιοκτήτες για την αγορά τροφών που ικανοποιούν τις διατροφικές ανάγκες των νεαρών σκύλων και γατών τους, θέτοντας τα θεμέλια στην υγιεινή διατροφή καθώς και μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης .

* Η ενέργεια αφορά κατοικίδια τα οποία δεν έχουν ενηλικιωθεί

Πρόσφατα Άρθρα